PlayBook 4 - PlayStation 4 в портативен вариант само за $1400

Pinterest LinkedIn +

Знаете ли защо още не сте си купили PlayStation 4? Защото така и не можете да решите дали искате да инвестирате в гейм система от последно поколение, която ще стои закотвена в хола ви, за да закотви и вас там, или предпочитате да си вземете някое от портативните решения на производителите на конзоли, което обаче означава много по-ограничен избор на видеоигри.

Очевидно вие не сте единствените, които изпитват нужда от портативна разновидност на настолните гейм системи, защото, стига да имате спестена в касичката си 3 пъти по-голяма сума от тази, която трябва да извадите за Xbox One или PS4, вече можете да се сдобиете с такава.

Става дума за пуснатата в продажба още миналия месец Xbook One и за чисто новата PlayBook 4 – портативни системи, които по вид и форма наподобяват въздебел лаптоп, и които по същество са Xbox One и PS4 със собствен екран – 22-инчов LED LCD Vizio с резолюция 1080p. Самите конзоли са реконструирани в пластмасов корпус, лазерно изрязан с 3D принтер.

И понеже не сте чули и видели Sony и Microsoft да рекламират тези модели, вероятно вече сте се досетили, че не става дума за официални версии, а за самоделни разработки. Те са дело на някой си Ед Зарик – самоук инженер, който преди време направи такава разновидност и на Xbox 360 – Xbook.

Ако вече имате PS4, можете да изпратите на Г-н Зарик своята конзола и той ще ви я върне в PlayBook вид само срещу $1095, като дори можете да изберете бял цвят на корпуса за максимално сходство с настоящия PS4+Destiny комплект.


Сподели.