Plants vs. Zombies: Garden Warfare (PC Launch Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Шутър от трето лице, tower defense Разработва: PopCap Games Издава: Electronic Arts Платформи: Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows, PlayStation 3 и PlayStation 4 Година на издаване: 2014 Вечната битка между растения и зомбита никога не е била по-епична и забавна! В Garden Warfare играчите могат да избират страна, на която да се сражават, както и два типа мултиплеър – кооперативен и конкурентен. Два от трите конкурентни режима на игра – Gardens and Graveyards и Gnome Bomb – са инспирирани от Battlefield, като първият от двата е пародия на режимите Conquest и Rush, а вторият е сходен с Obliteration от Battlefield 4. Повечето критици са единодушни, че Garden Warfare е изпипана перфектно като дизайн и баланс между класовете и като цяло е безупречна в почти всички аспекти, като се изключи ограниченият избор на режими на игра. С осреднен рейтинг 76/100 (според Metacritic), Garden Warfare гарантира добра възвращаемост на инвестициите, особено ако сте фенове на франчайза и на

Жанр: Шутър от трето лице, tower defense Разработва: PopCap Games Издава: Electronic Arts Платформи: Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows, PlayStation 3 и PlayStation 4 Година на издаване: 2014

Вечната битка между растения и зомбита никога не е била по-епична и забавна! В Garden Warfare играчите могат да избират страна, на която да се сражават, както и два типа мултиплеър – кооперативен и конкурентен.

Два от трите конкурентни режима на игра – Gardens and Graveyards и Gnome Bomb – са инспирирани от Battlefield, като първият от двата е пародия на режимите Conquest и Rush, а вторият е сходен с Obliteration от Battlefield 4. Повечето критици са единодушни, че Garden Warfare е изпипана перфектно като дизайн и баланс между класовете и като цяло е безупречна в почти всички аспекти, като се изключи ограниченият избор на режими на игра.

С осреднен рейтинг 76/100 (според Metacritic), Garden Warfare гарантира добра възвращаемост на инвестициите, особено ако сте фенове на франчайза и на неангажиращите игри.


Сподели.