Пламена отпадна от Music Idol 2. Люси Дяковска се разрида.

Pinterest LinkedIn +

19-годишната Пламена Петрова от Горна Оряховица напусна Music Idol 2, след като се оказа с най-нисък зрителски вот измежду всички участници - кандидати за музикална слава.

Заедно с Пламена, по време на поредното издание на Music Idol, до последно за оставане в шоуто се бореше носителката на световен според журито глас – Нора Караиванова.

Рожденичката Люси Дяковска изрази бурно разочарованието си от вота на зрителите и заяви, че журито трябва да стане и да си тръгне, защото за изгонване са номинирани двата най-добри гласа. 

По-късно напрежението на звездата от No Angels ескалира в сълзи. 

Есил Дюран изказа мнението, че която и от двете изпълнителки да излезе, България ще загуби голям глас.

Димитър Ковачев - Фънки нарече държавата „Абсурдистан” и предпочете да си спести други коментари.

Председателят на журито Вили Казасян каза, че е нужно спокойствие в ситуацията, харесва и двете кандидатки, но не е нужно да се вкарва чак такава драма все едно се води борба между световноизвестни певици.

Малко по-късно, в директна телевизионна връзка от Лондон се включи футболистът Валери Божинов, които не пропусна да честити рождения ден на Люси Дяковска.

Първоначално футболистът се измъкна от въпроса на кой изпълнител от Music Idol симпатизира, като посочи за свой фаворит фолк звездата Преслава. В последствие Божинов категорично заложи на Нора. 

Малко след това двете номинирани за изгонване певици се състезаваха в директен двубой като изпълниха последователно песента на Анелия "Погледни ме в очите".

В крайна сметка след финално гласуване на зрителите се оказа, че по-нататък в надпреварата продължава Нора.

Преди да напусне сцената на Music Idol завинаги, Пламена поздрави феновете си с песента "I Will Аlways Love You" на Whitney Houston. 

Сподели.