Питър Джаксън продължава с Tintin, след като завърши The Hobbit

Pinterest LinkedIn +

The Hobbit е завладял целия свят и в момента Питър Джаксън (Peter Jackson) обикаля къде ли не, за да промотира втората част от трилогията - The Desolation of Smaug (Пущинакът на Смог).

През 2014 г. обаче ще излезе и последната част от поредицата и режисьорът вече планира с какво да продължи кариерата си - втора част на The Adventures of Tintin (Приключенията на Тинтин).

Анимацията, която излезе през 2011 г., беше режисирана от Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) и продуцирана от Джаксън. Още отначало те планираха да си сменят местата за продължението, което още е далеч от дебют.

"Веднага щом се освободя от The Hobbit, се завръщам към работата си по Tintin. Бях възпрепятстван заради The Hobbit, но имаме желанието да направим още един филм за младия детектив и просто трябва да приключа със Средната земя", коментира Питър Джаксън пред Bad Taste.

Плановете за момента са следващото приключение на Тинтин да е в кината през 2015 г. Предвид натоварената програма на режисьора и пренаселената с филми 2015 г. става все по-вероятно анимацията да остане за 2016 г.

Сподели.