Писателите сред българските изпълнители (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Вече отдавна сме установили, че родните звезди са всестранно развити личности. Поредното доказателство за това е фактът, че много от българските изпълнители имат издадени книги.

Чернокосата певица Светла Иванова е популярна и като писател. Тя има две книги зад гърба си. Първият й роман "Забранено!" разказва историята на едно привидно нахакано и самоуверено момиче, което всъщност е дълбоко ранимо и крехко. Втората книга на Светла се казва "Света в краката й". От нея лъха остро на секс, алкохол, отчаяние, страст и ярост.  

Big Sha също издаде роман, при това не какъв да е, а криминален. Той се казва "Усещане за безкрайност" и е съвместен проект на Мишо и писателя Дензъл Ребеловски.

Друг интересен автор сред родните лица от шоубизнеса е Светослав Витков. Витков има издадени три книги – "Карате – поглед по пътя", "Благодарение на..." и "Булгарно, или истерията Хиподил".  Нищо чудно, че славата на Хиподил  се дължи в голяма степен на феноменалнтие им текстове. 

Спокойно можем да кажем, че Ваня Щерева вече е по-популярна като писател, отколкото като певица. Като започнем с дебюта й в съвременната българска художествена литература – романът "Образцов дом", минем през "Фасове", "Стъклен дом" и стигнем до последния й съвместен проект с Людмила Сланева - Локо – съпругата на Стенли – "Мила Мерилин", Ваня определено е един от най-четените автори у нас към днешна дата.

Сподели.