Писателят Константин Трендафилов превзема класациите с "Кекс"

Pinterest LinkedIn +

"А ти прави ли кекс снощи?", пита Константин Трендафилов, избрал за последния си проект псевдонима Папи Ханс.

Писателят навлиза стремително в музикалния бизнес с парчето си "Кекс".

"Преди години започнах да работя в рекламата, защото знаех, че искам да разсмивам хората. Това е един от най-забавните проекти, в които съм участвал. И благодаря на главните замесени в кекса", пише във "Фейсбук" авторът на романа "Затворисърце" и на стихосбирката "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?".

Музиката и аранжиментът на песента са дело на Искрен Тончев-Искрата, а Algoriddim е отговорен за микса. Манал Ел-Фейтури и Мира Драганова са кекс-богините, които правят компания на Константин във видеото, режисирано от Бойко Щонов.

Това е дебютът на Константин като изпълнител, но първият му сблъсък с музикалния бизнес се случва преди няколко месеца, когато той влиза в ролята на сценарист на клипа "Недей" на приятелката си Дарина Йотова-Дара. Младата дама и Константин се запознават по време на снимките на предаването "Черешката на тортата". Скоро след това започна романтичната им връзка.

Публикация, споделена от Konstantin Trendafilov (@k.trendafilov) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.