Пирати атакуват Черноморието

Pinterest LinkedIn +

През юли и август ще се проведе турнето за екстремни спортове "Pirate 4x4 Tour 2007", организирано от Nissan и Billabong.

На пресконференция вчера (19 юли) в шоуруума на Nissan Мартин Лепоев - водещи на тура, разкри подробности около събитието.

В пет поредни уикенда и по различни точки на крайбрежието ще бъдат проведени демонстрации на различни екстремни спортове.

Заедно с турнето по Черноморието ще се предсатви и френската група Film Noir (на малката снимка). Бандата, която представи кратък лайв и на пресконференцията, ще презентира първия си албум "I Have A Very Happy Childhood". Стилът на бандата е смесица от музиката на Radiohead, Velvet Underground и The Clach.


Шест такива пикапа ще помогнат на "пиратите" да вземат на абордаж българското черноморие. Снимка: Avtora.com 

Може да бъде видяно атрактивно шоу с уинсърф, сърф, уейкборд, кайт-сърф, ATV, мотокрос сендборд. В морето ще бъдат разположени водни рейлове, а на сушата – парапети и препятствия. Ще бъде организиран и турнир по джаги.

В забавленията ще могат да се включат всички желаещи, навършили 18 години. Демонстрациите ще бъдат представени от Александра Жекова (носител на Златния знак на Пресклуб "България" за пробив в световния спорт през 2005 г., трета в състезания за Световната купа по сноуборд в дисциплината бордъркрос), Емил Цолов (3-то място cable wakeboard, Австрия), Александър Хитров (победител в Globe Surf Open 2006 ), Асен Лилов (носител на купата за сноубордкрос MARY JANE Open Cup 2006 , 21-ви на Световната купа Сноуборд сободен стил, Милано) Марио Беньо (републикански шампион на Big Air) и др.

Турнето "Pirate 4x4 Tour 2007" ще мине през къмпинг "Арапя" на 28 юли, къмпинг "Градина" на 4 август, Лозенец на 11 август, къмпинг "Смокиня" на 18 август и Варна на 25 август.

Сподели.