Phil Collins - Going Back

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на носителя на "Грами" Фил Колинс (Phil Collins) носи името Going Back и събира песните, оказали най-голямо влияние върху музикалното му развитие.

Докато в миналото Колинс се завръщаше към корените си, правейки кавъри на едни от любимите си парчета като You Can’t Hurry Love, A Groovy Kind Of Love, Tomorrow Never Knows и True Colours, сега за първи път в 30-годишната си кариера, той посвещава цял проект на творчеството на други композитори и изпълнители.

"Не би трябвало да е изненада, че най-накрая направих албум с любимите си песни. Те, както и няколко на Dusty Springfield, Ronettes и едно на The Impressions бележат периода на тийнейджърските ми години", споделя Фил Колинс.

"Идеята ми не беше да прокарам нещо ново в тези толкова страхотни парчета, а по-скоро да се опитам да пресъздам чувствата, които изпитах, когато за първи път ги чух. Намерението ми бе да направя 'стар', а не 'нов' албум", казва още музикантът.

Going Back обединява разнообразни заглавия, като се започне от Girl (Why You Wanna Make Me Blue) на Temptations и се стигне до финалното, аранжирано от Колинс парче - Going Back, станало известно в изпълнение на Dusty Springfield.

Освен тях, колекцията включва песни на Stevie Wonder, Martha And The Vandellas, The Four Tops и др.


Траклист:
 
1. Girl (Why You Wanna Make Me Blue)
2. (Love Is Like A) Heatwave
3. Uptight (Everything’s Alright)
4. Some Of Your Lovin’
5. In My Lonely Room
6. Take Me In Your Arms (Rock Me For A Little While)
7. Blame It On The Sun
8. Papa Was A Rolling Stone
9. Never Dreamed You’d Leave In Summer
10. Standing In The Shadows Of Love
11. Do I Love You
12. Jimmy Mack
13. Something About You
14. Love Is Here And Now You’re Gone
15. Loving You Is Sweeter Than Ever
16. Going To A Go-Go
17. Talkin About My Baby
18. Going Back
 
Разпространява Орфей Мюзик

Сподели.