Pharrell Williams сключи брак с майката на сина си - модела Helen Lasichanh

Pinterest LinkedIn +

След като превзе класациите в цял свят с участието си в едни от най-големите хитове на 2013 г. – Get Lucky и Blurred Lines – Pharrell Williams се погрижи да направи отиващата си година особено значима и в личен план.

На 12 октомври 40-годишният продуцент, композитор и изпълнител сключи брак с дългогодишната си приятелка и майка на четиригодишния си син Rocket - Helen Lasichanh, предадоха водещите американски издания.

Според Us Weekly церемонията се е състояла в Маями и е била посетена от не повече от 50 гости, сред които Busta Rhymes и Usher. Освен официалната част събитието е включвало и концертна, по време на която са прозвучали няколко от най-големите хитове на Williams.

Кредитиран в новите албуми на Майли Сайръс (Bangerz) и Pusha T (My Name Is My Name), Pharrell се спряга като един от колабораторите нa Beyonce в нейния предстоящ нов албум. Той стои и зад саундтрака на най-успешната анимационна лента на 2013 г. - Despicable Me 2, продължавайки започнатото с първия филм, сред чиито песни е посветената на сина му Rocket's Theme.

Сподели.