Петя Павлова - Runaway

Pinterest LinkedIn +

Младата изпълнителка Петя Павлова издаде третия албум в дискографията си, озаглавен "Runaway". Албумът излиза след 8 години пауза, които певицата прекара в Лондон. Това е първият български поп-албум, в който има само една песен, написана от български композитор.

За сметка на това в кредитите на диска се четат имената на Jam & Delgado (продуценти на песента на AQUA "Barbie Girl" и повечето хитове на Ace Of Base), Morten Schjolin (работил с Nelly, Le Ann Rimes, Jennifer Lopez), италианския DJ Supernova, американския продуцент Dennis Moody (известен с работата си с Missy Elliot), Peter Godwin (композирал песни за David Bowie) и Pete Kirtley & Tim Hawes (продуцирали Sugababes). 

Дискът "Runaway" съдържа 11 оригинални парчета, обхващащи целия спектър на денс-музиката – от софистицирания джази-хаус на "Obscenely Delicious", през лъскавия поп в "Take Advantage Of You" до откровеният евроденс на "It's not Heaven". В албума са включени и предишните сингли на Петя "Mirage" и "Superwoman", а единственото парче от български автори е "I Told You" на Миро Гечев и Антон Чичеклиев.

Траклист:

1. Going Down
2. Obscenely Delicious
3. Superwoman
4. Take Advantage Of You
5. Blue Eyes
6. Mirage
7. It’s not Heaven
8. Cry For My Love
9. Happening
10. I Told You
11. Runaway


Издава: Max Music, разпространява: Орфей Мюзик

Сподели.