Петър Антонов между снимките на филм и клип

Pinterest LinkedIn +


Петър Антонов се завърна след повече от два месеца престой в Италия. Повод за пребиваването му там са били снимките на втората европейска продукция, в която е поканен да участва - филмът "Аквариум".

В "Аквариум" младият актьор и изпълнител си е партнирал с филмова звезда от световна величина - Арджентина Брунети, в една история, представяща поредния творчески поглед върху вечната тема на живота – любовта. Актрисата има над 68 филма за киното, както и повече от 60 телевизионни роли в Холивуд. Тя спокойно може да се определи като живата история както на европейското кино, така и на Холивуд, поради партньорството й с величия като Хъмфри Богарт, Антъни Куин, Джон Уейн, Ричард Бъртън, Марлон Брандо, Лесли Карон, Лана Търнър и много други. Арджентина Брунети все още продължава да се снима и участва в много продукции.

След това предизвикателство в артистичната си кариера, Петър Антонов отново се връща към работата си в студио, както и подготовка за снимки на видео клип към посления си сингъл "Jane". Тази песен имаше официална премиера през месец юни, броени дни преди изпълнителят да отпътува за Италия. Тогава по повод събитието, с помощта на режисьора Стоян Радев, бе направена и първата видео реализация на сингъла. Сега, до края на месец октомври, предстои да излезе и новата втора версия на клипа.                
 

Сподели.