Персонажи от Gravity Rush и Starhawk се телепортират в PlayStation All-Stars

Pinterest LinkedIn +

Sony обяви кои ще са първите допълнителни персонажи, които ще се пренесат в света на PlayStation All-Stars Battle Royale – горещо очакваната PlayStation ексклузивна кросоувър бойна игра, която ще се появи на западните пазари на 20 - 21 ноември както за PlayStation 3, така и за Vita.

И така, заедно с класически PlayStation герои като Kratos, Nathan Drake, Ratchet и Clank, Sackboy, Cole MacGrath и Dante, в началото на 2013 г. в разработваната от SuperBot Entertainment и SCE Santa Monica Studio игра ще се телепортират с все специфичните си умения и въоръжение Kat от Gravity Rush и Emmett Graves и Starhawk.

И двата персонажа ще могат да бъдат придобити безплатно през първите две седмици след рилийза им. След това тяхното включване в бойната арена на All-Star ще струва на собствениците на копие от играта допълнителни инвестиции.

По време на Gamescom 2012 Sony обявиха, че PS All-Stars ще е сред първите заглавия на компанията, включени в програмата Cross-Buy. Това означава, че за собствениците на PS3 и Vita е достатъчно да закупят само едно копие от играта, за да я инсталират и играят и на двете си конзоли.

Сподели.