Пенелопе Круз в "Карибски пирати"?! Да, ама не - това всъщност е сестра й Моника

Pinterest LinkedIn +

Екипът на хитовата адвенчър сага "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) разкри доста любопитни подробности около заснемането на предстоящата четвърта серия от поредицата.

Въпреки че в официалния каст на филма до имената на Джони Деп (Johnny Depp), Джефри Ръш, Йън Макшейн стои това на Пенелопе Круз (Penelope Cruz), се оказа, че в голяма част от сюжета ролята всъщност се изпълнява от сестра й Моника.

Три години по-младата красавица е далеч по-неизвестна от Пенелопе в Холивуд, но за сметка на това е сред най-популярните лица на екран в родната Испания.

Приликата между двете дами е голяма, а също като кака си, и Моника е с доста атрактивна визия, която продуцентите не пропуснали да вземат под внимание.

Така, след вече явната бременност на Пенелопе, която се оказва проблем по време на снимките, операторите снимали фигурата на сестра й и я съчетавали с лицето на титулярката в актьорския състав.

Освен с разликата от три години, Моника е по-ниска и с 5 сантиметра, но в крайна сметка това едва ли ще е кой знае колко забележимо на екран. За нея пък това е шанс най-сетне да блесне извън родните си кино и телевизионни среди, а колкото до таланта, вярваме, че във фамилия Круз той е в изобилие… 

Сподели.