Пенелопе Крус ще бъде най-старото момиче на Бонд в продължението на Skyfall

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че нещата не изглеждаха розови около продължението на Skyfall (007 координати: Скайфол), постепенно всичко започна да си идва на мястото, а Агент 007 вече дори си има и нова екранна партньорка.

Актрисата, която ще застане до Даниел Крейг (Daniel Craig) в 24-тия филм за Джеймс Бонд, е отличената с Оскар испанка Пенелопе Крус (Penelope Cruz).

Любимката на Педро Алмодовар, която в момента е бременна с второто си дете от не по-малко известния й колега Хавиер Бардем, ще бъде на 40, когато започнат снимките на предстоящия филм.

Това я прави най-старото момиче на Бонд - титла, която Пенелопе ще отнеме от британката Онър Блекман (Honor Blackman).

Блекман влиза в ролята на съблазнителка на супер агента в третия филма от поредицата - Goldfinger, в който в ролята на Бонд е все още оглавяващият редица класации по сексапил Шон Конъри (Sean Connery). Филмът излиза на екран в далечната 1964 г., когато Блекман е на 39 години.

Новината за присъединяването на испанката към продукцията идва само няколко дни след като стана ясно, че "виновникът" за успеха на Skyfall - Сам Мендес (Sam Mendes) - също ще се завърне за продължението като режисьор.

Продуценти на филма са Барбара Броколи (Barbara Broccoli) и Майкъл Уилсън (Michael Wilson), които споделят, че са говорили за участие на Пенелопе Крус и преди, но така и не са успели да я привлекат към поредицата досега.

Филмът се очаква в кината до края на 2015 г.

Сподели.