Penelope Cruz тръгва по стъпките на Angelina Jolie

Pinterest LinkedIn +

Испанската актриса Пенелопе Крус (Penelope Cruz, на снимката) разкри, че се замисля да последва примера на колежката и Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и да осинови дете, предаде chinadaily.com.

Крус споделя, цитирана от изданието: "Искам да имам и собствени деца, но също така и да осиновя. От известно време чувствам, че животът ми няма да бъде пълен, ако не осиновя дете".

Актрисата, която миналата година се раздели с бившия си приятел Matthew McConaughey, преди това имаше връзка с друга звезда - Том Круз (Tom Cruise). Въпреки че твърди, че в момента не е обвързана, Пенелопе Крус напоследък е била забелязвана да излиза с Орлндо Блум (Orlando Bloom) и Джош Хартнет (Josh Hartnett).

Междувременно друга известн осиновителка - Мадона (Madonna) - в момента пътува за Африка с трите си деца Лурдес (Lourdes, 10 г.), Роко (Rocco, 6) и 18-месечният Дейвид (David) от Малави, когото кралицата на попа наскоро присъедии към семейството си. Очаква се Мадона да осинови и момиченце от африканската страна, а в графика й следващия петък е включено и посещение на лидера Нелсън Мандела (Nelson Mandela) в Йоханесбург.

Сподели.