Първи трейлър на Gotham (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Пълният 2-минутен трейлър на предстоящия сериал на Fox вече е факт и изглежда повече от обещаващо. Gotham ще стартира през есента на 2014 година, а първият сезон на поредицата ще включва поне 13 епизода.

Въпреки че все още няма обявена официална премиерна дата, времето до началото на Gotham тази есен чувствително намалява. Сериалът, който е едно от най-очакваните и обещаващи нови заглавния този сезон, е предистория на Batman.

Главната роля е поверена на Бен Маккензи (Ben McKenzie), който ще се превъплъти в образа на младия Джим Гордън. Естествено, част историята е и Брус Уейн, макар че в случая е второстепенен персонаж. В Gotham ще видим и конфронтацията с най-големите му врагове - Пингвина, Гатанката и Жената-котка.

Освен Маккензи към актьорския състав на Gotham се присъединяват и Донал Лоуг (Donal Logue), когото повечето от вас вероятно са гледали в ролята на крал Хорик във Vikings, Джейда Пинкет Смит (Jada Pinkett Smith), Робин Лорд Тейлър (Robin Lord Taylor), когото ще видим в ролята на Пингвина, Камрен Бикондова (Camren Bicondova) като Жената-котка и Кори Майкъл Смит (Cory Michael Smith) като Гатанката.

Ролята на младия Брус Уейн пък е поверена на Дейвид Мазуз (David Mazouz). Създател на Gotham е Бруно Хелър (Bruno Heller), а цялостната визия на сериала е доста мрачна, както може да се убедите от трейлъра:


Сподели.