Първи кадри от By The Sea с Анджелина Джоли и Брад Пит

Pinterest LinkedIn +

След като Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брад Пит (Brad Pitt) разкриха, че ще изиграят недотам щастливо семейство в предстоящия филм By The Sea, дойде ред и на първите кадри от лентата, която трябва да се завърти по кината през 2015 г.

Действието се развива през 70-те години във Франция, а сюжетът е фокусиран върху отношенията между бившата танцьорка Ванеса и американския писател Роланд, които пътуват заедно в страната и намират спасение на разклатения си брак в тихо градче на брега на морето.

Освен като актриса, за By The Sea Джоли се изявява и като сценарист, режисьор и съпродуцент заедно с Брад Пит. В свое интервю тя споделя, че е избрала действието във филма да се развива именно през 70-те години не само заради колоритността на епохата, а и защото по този начин се избягва разсейването от съвременния живот, а това позволява акцентът на действието да падне върху емоциите, които героите изпитват по време на пътуването си.

Предстоящият филм се явява трети режисьорски проект на Анджелина Джоли след драмата In The Land of Blood and Honey и Unbroken.

Сподели.