Първи драми и интриги сред оцеляващите в Survivor BG

Pinterest LinkedIn +

След като в предпоследното предаване на екстремното шоу Survivor BG миналия петък племето Дуло загуби първото изпитание за неприкосновеност, в снощния епизод и племето, и играта, напусна първият изгонен участник.

Секс бомбата Маргарита (21), която се почувства застрашена от враждебното отношение на останалите жени, набързо организира коалиция от мъже, които да я подкрепят в предстоящия таен вот. Почти до последния момент, съдбата й беше неясна, но, в крайна сметка племето предпочете да изгони 30-години по-възрастната от нея Олга с 4 на 3 гласа. Олга си тръгна, едва криейки сълзите си, докато Маргарита се усмихваше самодоволно и после сподели пред камерата, че настроението й било “на 100 градуса”.

Въпреки че най-сетне се сдобиха с огън, Дуло са все още паднали духом, тъй като в тяхната част на острова храна почти не се намира и са принудени да ядат каквото намерят, а то не е много. В нощта след племенния съвет ИТ експертът Иван гласно изказа всеобщото недоволство от мизерната ситуация и обобщи с думите: “Сега Олга си е най-добре, защото си тръгна.”

Междувременно другото племе, Вокил, е в значително по-добро разположение на духа и яде мекици за закуска, след поредната сутрешна физзарядка. Поредният пороен дъжд подсети чичо Ваньо, че трябва да се намери по-солидно убежище в случай на ураган и след кратка експедиция в джунглата, откри удобна пещера.

През това време Наско продължаваше да майстори капан за раци с надеждата да улови нещо по-питателно за племето.

Сподели.