Парис Хилтън влезе в кожата на Майли Сайръс за Playboy Mansion Halloween Party

Pinterest LinkedIn +

Облечена със сценичния костюм на Майли Сайръс от историческия ѝ пърформанс на наградите на MTV за 2013 г., Парис Хилтън се появи на партито на Playboy Mansion по повод Хелоуин "дегизирана" като своята по-млада колежка само месец след участието си в българския Vip Brother 2013.

Вместо с раирания костюм на Робин Тик обаче Ривер Випери — мъжът, с когото 32-годишната наследница на бранда Hilton, модел, актриса, певица, бизнес предприемач и телевизионна личност споделя живота си и който я придружи в България се е пременил като управител на погребално бюро, разкриват фотографиите, разпространени от таблоидите.

Самата Парис сподели със своите 1 600 000 последователи в Instagram две свои снимки с костюма и имиджа на Майли Сайръс, както и две други със същата дата (27 октомври), на които позира облечена и гримирана като кукла Барби.

Сред останалите фотографии, публикувани от нея в платформата през последните десетина дни, има още няколко на хелоуинска тематика, както и една от скорошната ѝ фотосесия с Тери Ричардсън, която можете да видите по-долу.

Сподели.