Overwatch Gameplay Trailer

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Sci-fi/фентъзи шутър от първо лице Разработва: Blizzard Издава: Blizzard Платформи: PCs Дата на издаване: TBA

Няма да ви трябва много време, за да се плеснете по челото и да направите неминуемата асоциация между Overwatch и Team Fortress – популярния мултиплеър шутър на Valve, възникнал като модификация на Quake през далечната 1996 година. Overwatch идва близо 20 години по-късно като първото ново IP на Blizzard от 17 години, но изглежда като игра, която ще се играе много дълго и настървено. Трябват ви само още 11 ентусиасти – петима за вашия и шестима за противоположния отбор. Лесна работа, като се има предвид, че милиони ще играят Overwatch по цял свят още догодина, когато започват бета тестовете на играта.

В първия геймплей трейлър на заглавието Blizzard представя основните персонажи – тежковъоръжена и бронирана горила, острокоса и своенравна английска девойка, способна да се телепортира, нинджа, катерещ стени като в детска игра, кибернетичен ангел, механизиран викинг, футуристично превъплъщение на Смърт в образа му на жътвар, и др.

Разнообразието от околни среди е също голямо и вълнуващо, включвайки древни египетски замъци, японски лотусови градини и пагоди, английски градски сцени от 30-те години на XX век и други.


Сподели.