Ето кои овехтели риалити формати ще гледаме наесен! Има ли изненадани?

Pinterest LinkedIn +

Очаква се телевизионната есен да е доста бурна и наситена с много емоции. Но пак толкова скучна и еднообразна. Същата като миналата есен и сезони назад. Не на последно място – подплатена  добре с приходи за разделяне.

В битката за зрителския интерес и идващия след него финансов поток ще са някои от най-успешните до момента продукции. Неминуемо бТВ и Нова ще са лидери в надпреварата. Но няма да предложат нищо ново.

Дни след края на „Гласът на България” вече се говори за телевизионната есен. Финалът на музикалната надпревара затвори пролетния прозорец, за да даде на медиите време за глътка въздух. По време на летния сезон ще гледаме добре забравеното старо – повторения на някои от най-добрите формати до момента.

Но ето какво можем да очакваме в първите дни от новия телевизионен календар. Изненадани май няма!

Септември в Нова телевизия ще стартира със сезон две на „Игри на волята”. Желаещите да мерят сили – за награда и за зрителско внимание, ще трябва да преминат през онлайн препитване. Специална платформа ще ги изправи пред 200 психологически въпроса. Най-колоритните отговори ще определят избраните. Имената им ще станат ясни в края на лятото.

Своеобразна медийна бомба се опита да предизвика с изказването си продуцента на „Биг Брадър” Нико Тупарев. Според думите му периодът на карантина е точното време за Къщата, защото така или иначе животът под зоркия поглед на Големия брат осигурява изолация. Явно обаче нямаше ентусиазирани да го разпитват за подробности.

БТВ ще отвърне на удара с шести сезон на един от най-успешните си уж формати – „Фермата”. Дори вече текат кастингите за риалитито, а Иван и Андрей са неизменна част от предаването. Те отново са продуценти, а влизат и в ролята на водещи.

За любителите на кулинарията поне доза успокоение внася надеждата, че ще приключи стартиралият преди пандемията сезон на „Мастършеф”. Снимките бяха спрени заради Ковид-19, затова тепърва ще стане ясно кой ще е големият победил.

А за тези, които гледат сериали, нека очакват включване от две посоки – „Съни бийч” и „Откраднат живот” са двете български продукции, които ще се появят на екран наесен.

От всичко, казано дотук, изненади и изненадани едва ли има. Телевизиите се надяват телевизионните шарани пак да лапнат въдицата, че ще ги забавляват. 

Парчето от пая е ясно обаче за кого е!

Сподели.