Откъде да поръчате детски колички на едро?

Pinterest LinkedIn +

Една от основните предпоставки за успешен бизнес е работата с надеждни партньори. В търговията с детски колички е важно да проучите внимателно пазара, за да се ориентирате откъде е най-добре да ги поръчате на едро и да заложите на печеливша марка.

Такава безспорно е швейцарската ZIZITO, която вече е актуална и на българския пазар. Повече информация за предлаганите колички с гарантирано швейцарско качество може да получите от сайта за дистрибуция и търговия на едро.

С швейцарските колички ще завладеете пазара


Детските стоки се радват на постоянен интерес от страна на потребителите, защото родителите са готови на всичко, за да може децата им да имат най-доброто. Бебета се раждат постоянно, а количките са сред първите необходими неща за всяко новородено. Затова търсенето им не се влияе съществено от стрес факторите на пазара. За да сте конкурентоспособни, артикулите, които предлагате, трябва да са от най-качествените. Швейцарската компания „ZIZITO SA“ със седалище в град Фрибур вече се е доказала на пазара на детски продукти. Официален дистрибутор за България е „Зизито БГ“, който предлага колички от реномираната марка с модерна визия и отлични характеристики.Преди да решите да поръчате изделията на ZIZITO, може да проучите условията за доставка и асортимента, като разгледате сайта на евентуалния ви нов доставчик. Търговците на едро предоставят специални условия на своите партньори, които могат да са търговци на дребно или складове.

На сайта за дистрибуция и търговия на едро на ZIZITO са публикувани Общи условия за продажба и доставка на стоки в България и Общи условия за консигнация. Връзката с представителите на известната швейцарска марка може да стане веднага, при това без да се налага физическа среща. Ако искате да търгувате с колички ZIZITO, трябва само да попълните форма за запитване на сайта. При желание може бързо да получите подробна информация, като позвъните по телефона.

Висококачествени детски колички на конкурентни цени

„ZIZITO SA“ предлага на нашия пазар бебешки и детски продукти с гарантирано качество на конкурентни цени. Съотношението качество/цена на швейцарските детски колички е в абсолютна полза на потребителите. Това ги прави много търсени на българския пазар. Всички артикули имат сертификати за продажба и употреба.

Сайтът дава изчерпателна информация за асортимента от бебешки колички и други детски артикули. Всички колички отговарят на най-високите европейски стандарти и имат сертификати за безопасност – SGS Швейцария.

Бебешките колички на едро са със здрава конструкция, елегантен силует и модерен дизайн. Визията им е атрактивна, а цветовата гама е разнообразна. Има едноцветни и многоцветни колички, както и атрактивни принтове с различни мотиви.Моделите са всесезонни и за два или три сезона. Предлагат се практични комбинирани колички от типа 2 в 1 и 3 в 1. Комбинацията 3 в 1 включва кош за новородено, който лесно се трансформира в седалка. Кошчето е с възможност за сваляне и обръщане. Комплектът съдържа и столче за кола с покривало за крачета. Предните колела са с пружинно окачване и с функция за блокиране, задното колело също е с блокировка.

В каталога на ZIZITO са описани основните характеристики и екстри на всички артикули, сред които теглото и размерите на изделието в сгънато и разгънато състояние и материалите, от които е изработено. Посочен е начинът на сгъване, който е много лесен и може да става дори само с един бутон. Указано е също допустимото тегло на детето и за каква възраст е подходяща количката.


Швейцарските колички осигуряват максимален комфорт за децата. Седалките, опората на гръбчето и поставката за крачета могат да бъдат регулирани. Количките имат отварящи се страници с мрежа за проветрение.

За удобство на родителите дръжките са ергономични и могат да се регулират според височината на човека, който вози малкия пътник. Количките са гарантирано безопасни, защото имат предпазен борд и обезопасителна лента за ръка. Конструкциите са направени от здрави и безопасни за здравето на малчугана материали. Сред екстрите са голям багажник, стойка за чаша, комарник и др.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.