От ден до пладне! Кейти Пери и Ръсел Бранд се развеждат

Pinterest LinkedIn +

Едва 14 месеца след приказната сватба, която вдигнаха в Индия, Ръсел Бранд (Russell Brand) и Кейти Пери (Katy Perry) слагат край на брака си поради "непреодолимите различия" помежду си. Това е мотивът, посочен от британския комик в иска, с който е инициирал бракоразводната процедура чрез лосанджелиския съд в последните дни на 2011 г.

"С тъга обявявам, че с бракът ни с Кейти е свършено", коментира новината 36-годишният Бранд. "Аз ще я обожавам вечно и съм уверен, че ще останем приятели", допълва актьорът, за който изминалата година бе една от най-успешните във филмовата му кариера – той покори американския боксофис през пролетта с комедията Hop, а само седмица по-късно дебютира под No.3 като изпълнител на главната роля в новата версия на Arthur.

2011 г. бе повече от успешна и за 27-годишната Кейти Пери – тя изравни рекорда на Майкъл Джексън за най-много No.1 сингли от един албум (5 от Bad за Джексън и 5 от Teenage Dream за Пери), а в средата на декември бе обявена от MTV за Артист на 2011 г.

Връзката на Пери и Бранд започна през 2009 г. и само четири месеца по-късно двамата обявиха годежа си. Сватбеното им тържество се състоя през октомври 2010 г. в присъствието на отбрани гости, два слона, акробати и няколко жонгльори. Бракът бе първи и за двамата.

Сподели.