Освиркаха Брад Пит на фестивала в Кан

Pinterest LinkedIn +

Макар и малко очаквано, холивудският секссимвол Брад Пит (Brad Pitt) не бе посрещнат особено радушно на френската Ривиера. Филмовата звезда пристигна на фестивала в Кан, за да уважи премиерата на дългоочакваната драма на Терънс Малик (Terrence Malick) - "Дървото на живота".

За негово съжаление обаче, филмът явно не срещна очаквания топъл прием, защото след края на журналистическата прожекция, и лентата, и самият актьор бяха освиркани от медиите.

Малко по-късно обаче, настроението на Брад се повиши, тъй като за разлика от репортерите, феновете посрещнаха с писъци и възторжените викове най-горещата холивудска двойка.

Анджелина Джоли (Angelina Jolie), която придружаваше любимия си, е на фестивала, за да представи "Кунг Фу Панда 2" (Kung Fu Panda), в който озвучава тигрицата. Тя бе облечена в стилна тъмно кафява рокля, модел на Версаче, докато косата й бе пусната свободно върху раменете.

Колкото до самия филм, на пресконференцията Брад Пит очаквано бе оставен сам да се оправя с журналистическите въпроси, тъй като режисьорът Терънс Малик спази традицията и не пожела да се яви под светлината на прожекторите.

"Дълго се колебах дали да приема ролята, тъй като непрестанно си мислех какво ли ще кажат децата ми, като ме гледат във филма някой ден. Надявам се да разберат, че преди всичко друго, аз съм един добър актьор", призна Пит, който в "Дървото на живота" е в персонажа на жесток баща.

Той срещна подкрепа и от колегата си Шон Пен (Sean Penn), който в стила на разговора поздрави Брад със "Здравей, татко". Както е известно, в лентата двамата играят именно баща и син.

Сподели.