Осем участници ни убеждават в мистичното във втория сезон на "Ясновидци"

Pinterest LinkedIn +

Вторият сезон на "Ясновидци" стартира на 26 март в 20:00 по bTV. Той ще се излъчи в 12 епизода, но за разлика от предишното издание този път ще наблюдаваме само осем участници - три жени и пет мъже, стана ясно на пресконференция по повод началото на шоуто.

Ясновидците са избрани сред повече от 100 кандидати на изключително тежък кастинг, в който всеки е трябвало да се справи с 10 различни теста. Най-младият участник е едва на 17 години и все още е ученик, а най-възрастният - на 58.

Всички те ще трябва да се справят с най-различни експерименти, чийто общ брой надминава 30. Все още не е заснето финалното изпитание, като заради грандиозното начинание продуцентите предпочитат да го запазят в тайна. Все пак разкриват, че става дума за история, която е в състояние да промени представите ни.


Ники Йорданов, Ники Георгиев и Маги Халваджиян търсят досег със свръхестественото..

"Тази година изпитанията са много сложни. Буквално преминахме на друго ниво - ако досега трябваше просто да се посочи какво се е случило на определено място, то в този сезон те трябва да разкрият конкретно събитие от конкретно място и с повече подробности. Разказахме невероятни истории, като в един от епизодите има и история, която ще промени представите ви за много неща", издаде главният редактор и сценарист на шоуто Ники Йорданов.

Според водещия Ники Георгиев , този сезон ще е значително по-добър от предишния, като главната заслуга е на самите участници.


Това е един от 8-те ясновидци - украинецът Сергей Калмов, работил дълги години за КГБ

"Факт е, че тези хора са по-добри от колегите си в предишното издание. Те показаха завидни резултати в различните експерименти и аз самият вече дори не се учудвам от това, което се случва пред очите ми. В България ясновидци има и ако гледате шоуто, ще се убедите в това".

В новия сезон журито ще бъде скрито както от участниците, така и от зрителите чак до последния 12-ти епизод. От екипа на предаването разкриват само, че хората в него са много по-различни като имидж от тези в миналия сезон.

Сподели.