One Direction с нов албум през ноември

Pinterest LinkedIn +

Макар британската бой банда One Direction да издаде дебютния си студиен албум преди по-малко от година, неуморните момчета обявиха, че работят усилено по следващия си проект, който ще бъде пуснат на пазара през ноември 2012 г.

Все още не е оповестено името на предстоящия нов проект, но е ясно, че първият сингъл от него – Live While We’re Young, ще бъде пуснат официално на 1 октомври. Автори на парчето са Savan Kotecha и Rami Yacoub & Carl Falk. Според официално прессъобщение в албума ще участват гост артисти, сред които Dr. Luke, Shellback, вокалът на McFly – Tom Fletcher, и други.

Първият студиен проект на One Direction – Up All Night, бе издаден на 18 ноември 2011 г. и оглави чартовете в редица страни, сред които Канада, Италия, Швеция и други. С него One Direction стана първата английска група в историята, оглавила официалната класация на САЩ, Billboard 200, с дебютния си албум в седмицата след премиерата му. До август 2012 г. той е достигнал продажби в размер на повече от 3 милиона копия по света.

Сподели.