Официално! Брад Пит и Анджелина Джоли сключиха брак

Pinterest LinkedIn +

Посрещнете мистър и мисис Пит!

След деветгодишна връзка и шест деца суперзвездите Брад Пит (Brad Pitt) и Анджелина Джоли (Angelina Jolie) вече официално са семейство.

50-годишният Брад и 39-годишната красавица се венчаха на 23 август 2014. в малък параклис в имението Chateau Miraval, Франция, на скромна церемония в присъствието само на близки и приятели. 

Децата на двойката също допринесоха за вълшебната атмосфера на сватбата. Актрисата от криминалния екшън Salt беше отведена до олтара от най-големите си синове - 13-годишния Мадокс и 11-годишния Пакс. Захара и Вивиан пък хвърляха върху младото семейство цветчета, а Шайло и Нокс носиха венчалните халки.

Холивудската двойка се сгоди през 2012 г., като Анджи получи красив и скъп годежен пръстен, изработен по дизайн на актьора. През месец май дъщерята на легендата Джон Войт сподели в интервю своите планове за брак.

"Просто чакаме подходящия момент. Разбира се, че сме обсъждали тази важна стъпка, а и децата са говорили за това с нас."

Това е втори брак за Брад Пит, който беше женен 5-години за звездата от комедийния сериал Friends Дженифър Анистън. Анджелина Джоли има два неуспешни брака зад гърба си – с британеца Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън.

Сподели.