O.Ч.З. пуска уникален тематичен календар за 2004г.

Pinterest LinkedIn +

О.Ч.З. пуска за първи път на българския пазар оригинален тематичен календар за 2004 година с авторски фотографии на американеца Peter Beste. От няколко години вниманието на младия художник фотограф е неудържимо привлечено от феномена на Норвежката Блек метъл сцена.


В своите творби Peter Beste представя всеизвестните “лоши” момчета от по-различна гледна точка, като открива необикновена и сурова красота там, където другите виждат само странни, грозно гримирани и враждебни хора.

Той снима своите обекти в тяхната “естествена среда”, по родните им места, на улиците пред домовете им, в прочутия бар Елм стрийт в Осло или по любимите им планински местности.

В селекцията на календара са включени 13 от най-красивите снимки на Peter Beste, на членове от култови групи като Satyricon, Mayhem, Darkthrone, Carpathian Forest, Gorgoroth, Taake и др. Тези снимки не са публикувани никъде досега (освен на сайта на фотографа) и са специално предоставени на издателя на проекта - О.Ч.З.

За да е максимално полезен за феновете, в календара са систематизирани и отбелязани всички по-важни Сатанински и Езически празници през годината, както и пълнолунията и затъмнения (слънчеви и лунни).

Инфо: О.Ч.З.

Официален сайт на Peter Beste:
http://www.peterbeste.com/


Сподели.