Очаква се решение на процеса с/у Michael Jackson

Pinterest LinkedIn +

Продължава заседанието на съдебните заседатели за определяне на присъдата на подсъдимия по 10 обвинения Майкъл Джексън (Michael Jackson).

Докато напрежението в съдебната зала е в критичната си точка, в близост до нея, десетки фенове на поп-идола го подкрепят морално с домашно приготвени лозунги, а някои дори и с танци.

Вчера Джаксън не е присъствал в залата, но неговият духовен съветник Джеси Джаксън е запознал медиите със състстоянието на обвиняема в третия ден на очакване на присъдата.

"Той излъчва увереност в справедливостта на съдиите. Майкъл се тревожи за решението им, но предчуства оправдание."

Майкъл Джаксън не е задължен да присъства на заседанията. Неговата говорителка е казала, че той е решил да чака присъдата си със своето семейство в имението Невърленд.

Ако съдията Мелвил, на базата на решението на съдебните заседатели, обяви Майкъл Джексън за виновен, според законите на САЩ и щата Калифорния, последният може да получи присъда от 18 години и 8 месеца затвор. Към момента Джексън е на свобода срещу гаранция от $3 000 000.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.