"Oцеляващите" се обединиха в племето "Балбоа"

Pinterest LinkedIn +

Участниците в приключенското реалити "Survivor: Островите на перлите" се обединиха в едно общо племе, което носи името "Балбоа". Двамата изгонени от шоуто - Силвия Радулова и Николай Мартинов, застанаха един срещу друг в ожесточен дуел.

След като бяха изгонени от "Мого Мого" и "Пачека", Мартинов и Радулова бяха затворени в клетки без вода и храна. В същото време останалите съплеменници изгориха лагерите си и се отправиха към мястото на обединението, където получиха отличителните знаци на общото племе - "Балбоа".

Малко по-късно "оцеляващите" се отдадоха на празненство, по време на което Али, Иван и Спас забавляваха дамите в племето само по хавлии. Междувременно, Николай Мартинов и Силвия Радулова обсъдиха отношенията в бившите си племена, като бяха единодушни, че са извън играта незаслужено.

В следващия епизод на шоуто "Survivor: Островите на перлите" ще бъде излъчен и финалът от дуела между Николай и Силвия, като един от тях ще получи шанс да поднови "оцеляването" си. Съплеменниците от "Балбоа" пък ще се изправят в изпитание за имунитет, но този път победителят ще получи по-различни права, които ще накарат всички в играта да преосмислят своите стратегиите.
Сподели.