Облечи голата кутия на Durex и спечели уникални награди!

Pinterest LinkedIn +

Durex - марката презервативи №1 в света, стартира световен конкурс за дизайн на новата си кутия презервативи.

Със специално разработен софтуер на www.designdurexbox.com/bg можеш лесно и бързо да "облечеш" голата кутия на Durex в собствен, уникален дизайн и да грабнеш някоя от многобройните награди - iPad устройства, тениски, шапки, продукти на Durex.

А големият победител в конкурса ще получи Първата награда - 2000 английски лири и, разбира се, световна известност.


Крайният срок за участие в конкурса е 17 април, като всяка седмица се награждава предложението с най-много гласове.

Световният победител ще бъде избран от специално жури, включващо изпълнителния директор на MTV - Georgia Arnold, графити артистa Smash137, професионалната сноуборд красавица Silvia Muller, китайския дизайнер Liu Zhizhi и Sue Daun от страна на Durex.

За тези, които не си падат по дизайна, също има изненади – те трябва само да гласуват за някой от предложените проекти и могат да спечелят страхотни предметни награди.

Специално за феновете си в България, Durex организира и регионален конкурс за най-добра българска идея за новата кутия на марката.

Изпрати същата творческа разработка, с която участваш в международния конкурс, придружена от три имена, телефон за контакти и ИД номера от www.designdurexbox.com/bg на e-mail: boxdurex@nha.bg. 

Професионално подбрано жури от Националната Художествена Академия ще определи  победителите, които ще получат:
1-ва награда: 500 лева, 2-ра награда: 300 лева, 3-та награда: 200 лева + 30 поощрителни награди.

Победителите ще бъдат наградени на специално организирана изложба "Голата кутия на Durex", която ще бъде открита на 7 май. Повече подробности за международния и българския конкурс можете да откриете на www.facebook.com/DurexBG.


Според глобалното изследване на Durex, всяка година повече от 120 000 000 души правят секс за първи път в живота си. Целта на Durex и кампанията "Голата кутия" е да провокира младите хора да направят първите си стъпки в секса специални, забавни и най-важното – безопасни.

Тревожни данни от проучването показват, че едва половината от хората, които губят девствеността си, използват презерватив. Този факт може би се дължи на въздържанието от разговори за презервативите и секса между младите хора.

Durex се надява с кампанията Naked Box –
"Голата кутия" да провокира повече разговори между младежите в цял свят, да ги направят по-отворени към темата за секса и използването на кондоми.

Ела на www.designdurexbox.com/bg или www.facebook.com/DurexBG за много щури идеи, оригинални хрумвания, стил, а защо не и нови приятели от цял свят. Научи повече, участвай и спечели! Durex ти пожелава успех!

Сподели.