Oбявиха начална дата за снимките на "Карибски пирати 4"

Pinterest LinkedIn +

Компанията Walt Disney обяви датата за старта на снимките на четвъртата част на хитовата поредица "Carribean Pirates".

В главната роля отново ще се изявява секссимволът Джони Деп (Johnny Depp), чийто хонорар от 56,5 милиона долара, ще го направи най-скъпоплатеният актьор в света. Иначе снимките на сагата ще стартират през месец април 2010-та година, обявиха продуцентите.

"Планираме филмът да е на екран през 2011-та", разкри представителят на Дисни, Оурен Авив, който потвърди и друг слух - в случай на очакван успех, лентата ще даде начало на нова трилогия за приключенията на капитан Джак Спароу.


Джак отново ще е на предна линия, но този път няма да има кой да го подкрепя зад гърба...

"Поредицата става все по-мащабна и най-странното е, че с всеки филм тя става все по-любима на зрителите. Знаем какво им харесва, просто не бихме искали да рискуваме толкова рано", добави Авив.

Все още не е ясно кой ще се заеме с режисурата на четвъртата част. Както е известно,  Гор Вербински (Gore Verbinski), който бе в основата на досегашните епизоди, отказа да работи повече по филма.

От актьорския състав отпаднаха и другите две звезди - Орландо Блум и Кийра Найтли.

Поради тази причина, в лентата ще се появи съвсем нов персонаж - отдавна изчезналият брат на Джак, като за ролята се търси доказано в света на киното, име.

Сподели.