Новият албум на Jeremy? ни показва защо именно те подгряха Queen

Pinterest LinkedIn +

Помните ли статията ни за българските банди, които трябва да са известни (поне) колкото Джъстин Бийбър? Дебютният албум на Jeremy? е поредното доказателство, че напълно заслужено заемат място в класацията ни.

Първият албум на бандата е вече факт и е озаглавен Jeremy?, а обложката е художествено произведение от личната колекция на Кольо Карамфилов. Авторското посвещение от сина на художника – Росен Карамфилов – прави посланието на албума още по-интимно и истинско.

"Докато вървим по въжето на своя живот с бавни крачки, времето отминава и ни променя. Само музиката остава", е една от онези изказани (или написани) мисли, към които просто няма какво да добавиш.

Ако още не сте чули десетте песни, направете го! Jeremy? пеят за King Kong, водят слушателя до Dublin, звучат Just Like The Rolling Stones и ни дават Hope, че най-хубавото в българската музика тепърва предстои. 

И докато феновете се наслаждават на музиката им, момчетата от Jeremy? имат напрегната програма във всички спектри на дъгата. 

На 23 юни 2016 г. бандата подгря шоуто на Queen и Adam Lambert, и то съвсем не за пръв и последен път. Момчетата придружават музикалните великани и по време на концертите им в Полша и Румъния, a на 10 юли забиха и на големия сръбски фестивал Exit!

Сподели.