Нова забрана за Меган Маркъл наложи Елизабет Втора

Pinterest LinkedIn +

Британската кралица Елизабет Втора забрани на снаха си Меган Маркъл да се явява пред нея със скъсани джинси, съобщи "Sun". Според източник от кралския двор забраната е издадена по повод със скорошно посещение на принц Хари и съпругата му в замъка Балморал, където в момента се намира кралицата.

"Кралицата не обича деним, поради което хората от САЩ, облечени в скъсани джинси, трябва да си останат във вилата във Фрогмор заедно с обувките си на платформи, които кралицата мрази от дъното на душата си", споделя източникът.

През юли тази година Меган Маркъл за пореден път наруши кралския протокол, като се появи с джинси на тенис турнир в Уимбълдън. Съпругата на принц Хари седеше сред публиката в обособена частна зона, за която е определен специален дрескод. Херцогинята обаче не се съобрази с въпросния дрескод, което даде повод на организаторите на турнира да се изкажат неласкаво за поведението на Меган и дори да я нарекат "кошмар".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.