Нова песен на Галя и Сатен се завъртя в ефир

Pinterest LinkedIn +

Новата песен на Галя и Сатен “За мига” от днес се върти ексклузивно в ефира на радио “Сити”. Музиката на песента е написана от Крум Георгиев, текстът е на Гергана Турийски, а аранжиментът – на Мага. Това е същият екип, който стоеше и зад първия хит на Галя и Сатен – “Топъл Сатен”.

Видеоклипът на “За мига” също е готов и ще стартира по българските телевизиите след седмица. Режисьор на лентата е Александър Моллов. Младият режисьор се прочу с работата си за Руши Видинлиев, Каффе, Графа и най-вече с клипа към “Ти” на Нина Николина, за който получи отличието за “най-добър клип” от церемонията на телевизия ММ преди няколко дни.

Снимките на “За мига” продължиха два дни в известното столично заведение “NL”. Освен Галя и Сатен в снимките се включиха и 30 статисти. Основната идея на видеото е да покаже парти, на което всички се забавляват и живеят “за мига”. “В клипа има много изненади, но не искам да ги издавам предварително”, сподели Галя.
Стартът на “За мига” идва само няколко дни след като Галя и Сатен спечелиха наградата на зрителите от годишните музикални награди на телевизия ММ.

В момента Галя и Сатен работят усилено по записите на дебютния си албум, който ще се появи в музикалните магазини през есента и ще бъде съпроводен с грандиозен концерт в София.
Сподели.