Нова демо версия на Resident Evil 6 излиза за конзолите на 18 септември

Pinterest LinkedIn +

На 18 септември в Xbox LIVE и PlayStation Storе ще се появи нова демо версия на една от най-горещо очакваните игри тази есен - Resident Evil 6. Тази версия ще се различава напълно като съдържание от онази, предназначена единствено за Xbox 360 потребителите, закупили Xbox 360 версията на Dragon's Dogma.

Играчите ще имат възможността да се запознаят с трите главни кампании от Resident Evil 6, имайки избор между това дали да играят самостоятелно, или в онлайн кооператив.

Още утре, 5 септември, онези PlayStation 3 играчи, които също са закупили Dragon's Dogma, ще могат да се сдобият с гореспоменатата Xbox 360 ексклузивна демо версия, като я изтеглят от PlayStation Store. Конзолните версии на Resident Evil 6 ще направят своята премиера в Европа и Северна Америка на 2 октомври, а скоро след това Capcom ще издадат играта и за PC.

Играта ще пренесе играчите едно десетилетие след инцидента в Ракуун Сити, когато целият свят е изправен пред реална заплаха от биотерористична атака. За пръв път в историята на поредицата Леон Кенеди и Крис Редфийлд ще обединят усилия, за да се изправят срещу тази безпрецедентна заплаха. В играта ще дебютират и много нови герои, всеки със своя собствена, уникална перспектива и ангажираност.

Сподели.