Нов level cap и много ново съдържание за Borderlands 2 в следващите месеци

Pinterest LinkedIn +

След четири DLC-та, два допълнителни персонажа и множество козметични екстри Gearbox Software все още има какво ново да предложи на феновете на хитовия ролеви шутър Borderlands 2.

То ще включва както ново съдържание и Headhunter пакети, така и нови нива за качване, като още на 3 септември капацитетът им ще бъде вдигнат на 72 (плюс осем специални нива над тях, или де факто 80).

По този начин ще бъде въведен и нов ранкинг - Overpower - който ще може да бъде усетен най-добре в изпълнение на новата мисия, залегнала в Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge. Тя е балансирана за изпълнение от пълен отбор от четирима играчи, а изиграването й отнема около час.

Digistruct Peak Challenge включва също и нова локация - високопланинска тренировъчна база на Crimson Raider, където героите на Borderlands 2 ще трябва да елиминират орди от врагове.

Първоначално числеността, вида и разположението им ще са статични, така че играчите да могат да свикнат с терена и набележат маршрутите си, но с качването на допълнителните Overpower нива (след стигане на 72-ро ниво и презареждане на играта) елементът на изненадата ще нараства.

Скоро след рилийза на Digistruct Peak Challenge, през октомври 2013 г., ще бъде издаден първият Headhunter пакет, озаглавен TK Baha’s Bloody. Той все още няма обявена цена, но от Gearbox обещават, че тя ще е по-ниска от тази на предишните допълнения. Както подсказват името и изборът на месеца за появата му, той ще свързан тематично с Хелоуин.

Останалите два Headhunter пакета също ще излязат през 2013 г., без все още да се разкрива по-подробна информация за тях.

Сподели.