Нов албум с пародии на Green Day, Usher, R. Kelly от "Weird Al" Yankovic

Pinterest LinkedIn +

Култовият американски артист със сръбска жилка, "Weird Al" Yankovic, е компилирал за безбройните си фенове по цял свят своя 12 студиен албум с пародийни версии на радио хитовете на деня. Първи с него ще се сдобият онези отвъд океана на 26 септември.

Очаква се "Straight Outta Lynwood" да бъде издаден и като DualDisc с 12 анимирани видеоклипа към всички 12 включени в него песни, информира Billboard. Автори на арта са утвърдени майстори на четката като създателите на сериала "Ren and Stimpy" John Kricfalusi и David C. Lovelace.

Въпреки че съдържанието на изданието все още не е оповестено официално, вече са известни някои от артистите, попаднали под мерника на Йанкович. Сред тях са парчета на Green Day, Usher, R. Kelly и Chamillionaire, чиято песен "Ridin'" е преименувана на "White And Nerdy" и има честта да е пилотен сингъл от "Straight Outta Lynwood".

Издадената за безплатен даунлоуд миналия месец балада "You're Pitiful" (кавър на "You're Beautiful" на James Blunt) обаче не е включена в траклиста, тъй като от лейбъла на Блънт (Atlantic Records) отрекоха да са "давали благословията си" на Янкович за пародийната версия. Същата може да бъде изтеглена от профила на артиста в MySpace.com.

Междувременно от официалния сайт на Янкович става ясно, че DVD колекцията от три диска с всички 13 серии от шоуто "The Weird Al Show", излъчвано от CBS всяка събота сутрин в периода 1997-1998 г., ще бъде издадена на 15 авугст от Shout! Factory. DVD-тата ще включват и бонус коментари към сериите, както и бонус идиотии.


Обложката на "Straight Outta Lynwood"

 

Сподели.