Нов албум на Busted – една от най-продаваните и любими групи на Великобритания

Pinterest LinkedIn +

Любимата на британците поп-пънк група Бъстед ще издаде нов албум, който е съставен изцяло от техни изпълнения на живо. Той ще излезе на пазара и в DVD формат. Аудио-версията ще излезе 1 ноември, а видео-версията - на 29 ноември.


И звукът, и картината са записани на сцената на Manchester Evening News Arena през март 2004 г. Концертът беше част от последното им турне във Великобритания.

Съдържанието на албума събира всички големи британски хитове на групата от първите им два албума (“Busted” и “A Present For Everyone”) - “Year 3000”, “Crashed The Wedding”, “Who's David” и “Thunderbirds”.

Бойбандата постигна голям успех във Великобритания с албума “A Present For Everyone”, който се продаде в повече от 1 300 000 копия по целия свят.

Бъстед са третата най-продавана група в Англия за 2003 и 2004 г., като преди тях са само Дайдо и Нора Джоунс. Този месец в САЩ излиза американската версия на албума “Busted”, в който ще бъдат включени песни и от двата им албума, излезли на европейския пазар.

Заедно с това момчетата от групата ще се включат в “риалити” шоу тип “Big Brother” в американското MTV, което ще се излъчва през ноември. По-късно, под заглавието “Америка или Бъстед” този материал ще може да се види и в ефира на всички програми на MTV по света!

И като край на тази динамична за Бъстед година, те ще се качат на най-големите сцени на Великобритания, като до края на 2004-та, ще имат 50 концерта, от които вече 11 са продадени, включително и на прочутия стадион Уембли.

Инфо: Вирджиния Рекърдс

Сподели.