Nostrabet доклад: С какво се промени bwin за България през последните години

Pinterest LinkedIn +

През 1999-та година в Австрия отваря един от най-известните съвременните букмейкъри в света. Става въпрос за Betandwin, който работи и до ден днешен, но за който сигурно и най-запалените играчи сред вас никога не са чували. Това е нещо нормално и разбираемо. Всъщност, голямата популярност на тази компания пристига малко след като тя сменя името си на Bwin през 2006-та година и когато започва бурното й развитие. В днешни дни можем спокойно да кажем, че букмейкърът Bwin намира изключително широка популярност по нашите географски ширини. Разбира се, най-сериозната крачка за своето развитие в България, която прави Bwin, е да придобие официален лиценз да оперира на родния пазар. След като това се случва, платформата има нужда от не повече от няколко месеца, за да спечели сърцата на родните играчи. Но това сякаш никога не й стига, защото през годините Bwin си извоюва името на един от  най-бързо развиващите се и променящи своето портфолио компании за спортни залози.

Как Bwin доказа, че е топ букмейкър пред българските играчи

В свое скорошно проучване Nostrabet – платформа за ревюта и анализи на съвременния хазартен пазар в интернет – разглежда Bwin и неговия път в България през годините. В това изследване специалистите от Nostrabet поставят акцент най-много на частта с промените, които букмейкърът претърпява само и само за да задоволи родната аудитория за спортни залози. Примерите в тази насока не са малко, като е важно да посочим поне най-съществените. Така например, в началото Bwin бе страница само за спортни залози, но в последствие стремглаво започна да се обогатява, прибавяйки допълнителни секции за залагане, а именно на живо, на виртуални и електронни спортове, но също така и огромни колекции от казино игри, в това число част от най-добрите слот машини и не малко предложения за игра в реално време и с реално крупие. Bwin обаче работеше и по посока улесняване дейността на играчите. С годините от компанията правиха всевъзможни подобрения по системата, за да стане залагането лесно и достъпно за всички. Добавиха се, разбира се, и нови функции като затваряне на залози, право на избор за показване на формата на коефициентите, възможност за проследяване на събития на живо, както и за поставяне на успешна прогноза чрез екстри като статистики и новинарски секции. Bwin са доста активни и в прокарването на не просто един-два бонуса, а на поддържането на цялостна бонусна система. Това е един от букмейкърите, които не залагат само на класическите бонуси за добре дошъл, но се грижат и за активните играчи. С внедряването на не малко оферти за настоящите потребители, от Bwin показват колко по-важно (а и евтино понякога) е не само да привличат нови клиенти, но и да превръщат наличните в лоялни към марката. В днешни дни лоялните клиенти на Bwin в България не са малко на брой и те са допълнително „глезени“ и обгрижвани със специални предложения от букмейкърската програма за лоялност.

Надежден, сигурен, безопасен и най-вече богат на услуги, специални оферти и предложения букмейкър, Bwin е един от най-достъпните и обичаните доставчици на спортни залози у нас. По всичко личи, че австрийската компания, която от години е придобита и действа под егидата на GVC Holdings, ще продължи настъплението си срещу конкуренцията в България.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.