Нора от Music Idol и Дани Милев се придвижиха към полуфинала на Евровизия

Pinterest LinkedIn +

Финалистката от Music Idol 2 - Нора Караиванова и шефът на бенда на Азис - Дани Милев, се наредиха сред 9-те полуфиналисти в конкурса "Българската песен в Евровизия 2009". Сред останалите изпълнители, допуснати до втория етап на състезанието, са "Човекът-глас" Красимир Аврамов и Весела Бонева - Vessy.

Нора от Music Idol участва в конкурсa с песента "It's not right", a Дани Милев се включва с изпълнението на парчето "Няма време".

Сестрата на участничката в "Survivor 3" Ваня Бонева, която наскоро показа плът за "Playboy" - певицата Vessy, се конкурира с англоезичната "Ring my bells". Красимир Аврамов, който се присъедини към семейство на "Пайнер", достигна до полуфинала с "Illusion", чиито музика и текст са негово дело.

В полуфиналния етап са допуснати и други девет песни, избрани от зрителите на музикалното реалити на БНТ - "Бъди Звезда".

Концертът на полуфиналистите в "Българската песен в Евровизия 2009" е на 24 януари 2009 г. Финалният кръг в конкурса ще се състои на 21 февруари в зала 1 на НДК, когато ще стане ясно коя песен ще представя България на международния финал в Москва.

Списък на песните, допуснати до полуфинала на "Българската песен в Евровизия 2009":

1. "Ilussion", Красимир Аврамов
2. "It`S Not Right", Нора
3. "Разстояния", Група Мото
4. "Don'T Kiss For Money", Сахара
5. "Няма Време", Дани Милев
6. "Chance To Love You", Jura Tone Feat. Lady B
7. "Ready For Love", Ivelina
8. "Ring The Bells", Весела Бонева - Vessy
9. "Everlasting", Стефан Добрев

Списък на песните, допуснати до полуфинала на "Българската песен в Евровизия 2009", избрани от зрителите на "Бъди Звезда":

1. "Имам Твоето Име", Деян Дженков
2. "Докосни Ме", Искра И Миша Илиев
3. "Let`S Spread Love", Вг Прима Виста
4. "Далечен Свят", Пламен Пенев
5. "Ясно Слънце", Гергана Димова
6. "С Теб", Емилия Валенти
7. "Don`T Look For Me", Теди Славчева Feat. Тeни и Ива
8. "Сенки", Зона
9. "Get Up", Стефан Илчев
Сподели.