Noel и Liam Gallagher отново се хванаха за гърлата

Pinterest LinkedIn +

Напрежение се появи между братята Ноел (Noel Gallagher) и Лиам Галахар (Liam Gallagher), след като им се наложи да решат кой от двамата ще пее на церемонията по връчване на наградите Brit 2006. Британската група Oasis, чиито членове са, ще изпълни една песен в шоуто, насрочено за 15 февруари.

"Голям майтап. И двамата умират да свирят, но са се хванали за гърлата кой от тях да е отпред", коментира за "Daily Mirror" близък до Галахър източник.

"Ноел настоява да пее независимо, коя ще е песента, а Лиам е бесен и повтаря, че не иска да стои отзад, докато Ноел обира лаврите", допълва той.

По непотвърдена информация двамата ще излязат на сцената и за съвместен пърформанс с Пол Уелър (Paul Weller), за който неотдавна стана известно, че ще бъде отличен със специалната награда за цялостен принос.

Освен Oasis, които се очаква да получат номинация в категорията Най-добра група, и Уелър, в нощта на най-престижните британски музикални награди наживо ще се изявят Coldplay, Джеймс Блънт (James Blunt), Kaiser Chiefs, Кели Кларксън (Kelly Clarkson), Кей Ти Тънстол (KT Tunstall) и Кание Уест (Kanye West). Сред спряганите имена са още Мадона (Madonna) и реформираните Take That.

Номинациите за Brit Awards 2006 ще бъдат обявени утре, 10 януари.

Сподели.