No Hope трудност и допълнителен co-op режим в следващия ъпдейт на Resident Evil 6

Pinterest LinkedIn +

Следващият ъпдейт за зомби шутъра Resident Evil 6 ще добави към играта на Capcom нова трудност с красноречивото наименование No Hope (надежда няма), както и възможността за изиграване на кампанията на Ada Wong с партньор.

Следващият ъпдейт за зомби шутъра Resident Evil 6 ще добави към играта на Capcom нова трудност с красноречивото наименование No Hope (надежда няма), както и възможността за изиграване на кампанията на Ada Wong с партньор. Към момента тя е налична единствено в сингълплеър режим и не може да бъде отключена от самото начало.

Това също ще се промени с ъпдейт и тази кампания ще може да бъде избрана още със старта на играта. Публикация в Capcom-Unity пояснява, че макар "част от съдържанието на този ъпдейт да е включено в диска, то е непълно и достъпът до него изисква фактическото му сваляне".

Въпреки възраженията на критиката, според Capcom Resident Evil 6 е реализирала най-силния дебют на игра от цялата поредица с над 4 млн. пласирани копия. Нейният MetaScore за Xbox 360 версията е 66/100, а този нa PS3 версията е 77/100.

Сподели.