Nine Inch Nails избраха първи сингъл от “With Teeth”

Pinterest LinkedIn +

Nine Inch Nails са избрали "The Hands That Feeds" за първи сингъл от предстоящия им, четвърти студиен албум “With Teeth”. Сингълът ще излезе през април, а видеоклипът му се разработва, без да са известни повече детайли, съобщи Billboard.com.

В официалния сайт на групата, чрез кратко видео, в което звучи аудио-семпъл от непознато до момента парче, бе оповестена рилийз датата за издаване на албума. “With Teeth” или Halo 19, станал митичен след трикратното му отлагане, ще се появи на 3 май, от Interscope.

Известни са и траклистът на диска и първите дати от турнето. Малко преди началото му, Трент Резнър (Trent Reznor) е потвърдил в сайта само шест конецертни дати, пет от които са вече разпродадени. Първите шоута са на западното крайбрежие на САЩ, следвани от две в лондонската зала “Астория”, където съпорт група ще бъде бостъското рок-дуо Dresden Dolls.

Музикантите, които ще участват в лайфовете са Aaron North (напуснал Icarus Line преди да подпише с Reznor), басистът на A Perfect Circle, Jeordie White (или Twiggy Ramirez от Marilyn Manson), барабанистът Jerome Dillon и Alessandro Cortin от Modwheelmood – кийборд.

Траклист на “With Teeth”:

01 All the Love in the World
02 You Know What You Are?
03 The Collector
04 The Hand that Feeds
05 Love Is Not Enough
06 Every Day Is Exactly the Same
07 With Teeth
08 Only
09 Getting Smaller
10 Sunspots
11 The Line Begins to Blur
12 Beside You in Time
13 Right Where It Belongs
Сподели.