Nine Inch Nails хедлайнери на първия американски Global Gathering

Pinterest LinkedIn +

Nine Inch Nails ще бъдат хедлайнери на Bacardi B-Live Beach сцената в първото американско издание на ежегодния британски фестивал Global Gathering, считан за най-големия денс фестивал на Острова. То ще се проведе в един ден на 18 март, в Маями, на 5 сцени.

Освен участието на NIN вече е потвърдено това на Rob Zombie, Avenged Sevenfold, Alkaline Trio, Rise Against, Killswitch Engage, Shinedown, Lacuna Coil като представители на рок лайн-ъп-а, и на Sasha & Digweed, Deep Dish, Armin Van Buuren, Steve Lawler, Roger Sanchez, Uberzone - на електронните жанрове.

Проявата се организира в САЩ благодарение на Track Entertainment, които стоят зад фестивали като Rolling Rock Town Fair and Pepsi Smash Live; цените на билетите започват от $55

Гигът на 18-ти март в Маями ще отбележи дългооочакваното завръщане на Трент Резнър (Trent Reznor) и компания в Южна Флорида, където групата остави разочаровани фенове след като се наложи да отмени участие заради урагана Уилма.

Датата е и сред най-скоро добавените в нейния тур календар, посветен както и през 2005 на последния й албум - "With Teeth". Вместо 27-ми март последната за момента дата в него вече е 4 април - във Вегас.

В официалния сайт на NIN все още не е обявено името на нито една от групите, които ще подгряват за тях.

Сподели.