Нина Николина стана собственик на пиано бара в София Ленд

Pinterest LinkedIn +

Нина Николина стана собственик на пиано бара в София Ленд. Изпълнителката сама менажира заведението и дори вече го е декорирала по собствен вкус. Идеята на певицата е да превърне “SL Piano Bar” в “клуб за приятели” - в камерна концертна зала, в която ще свирят най-изявените български джаз музиканти.

Откриването на “SL Piano Bar” беше на 18 септември с голям купон, в който се включиха Руши Видинлиев, Галя от балет “Сатен”, Дони, Нети, Елена Петрова, Камелия Тодорова, Катето Евро, Стефка Костадинова, група “Те” и много други приятели на изпълнителката. Засега всяка вечер в новия пиано бар ще може да слушате изпълненията на Милен Македонски.

Паралелно с това Нина Николина подписа договор с Ка Мюзик за издаване и разпространение на бъдещите проекти на изпълнителката. Певицата се присъединява към българския каталог на Ка Мюзик, в който вече са Руши Видинлиев, Ирра, Сантра и Стоян Захариев.
Първият проект на Нина Николина, който ще се появи в каталога на Ка Мюзик ще бъде макси сингъл с новата песен на изпълнителката – “Ти”. Парчето беше представено за първи път пред публика на 6 септември в Стара Загора, а от 6 октомври ще се завърти ексклузивно в ефира на радио "Сити“. Видеоклипът към песента вече е заснет и ще бъде представен няколко седмици след радио премиерата на “Ти”. Режисьор на видеото е Александър Моллов.

Макси сингълът ще съдържа оригиналната версия на “Ти”, написана от Мага, както и ремикси на парчето и няколко бонуса, които засега ще останат в тайна. Тъй като в България няма разработена система за продажба на сингли, изданието ще бъде с ниска крайна цена в търговската мрежа. Издателите от Ка Мюзик се надяват да развият културта на закупуване на сингли в България предлагайки нереално ниска цена на “Ти”. “Най-вече искаме хората да свикнат с този формат. Съвсем друг е въпросът, че песента на Нина Николина си струва всяко левче и ще бъде огромен хит”, заяви изпълнителния директор на Ка Мюзик Камен Спасов.
Макси сингълът “Ти” на Нина Николина ще излезе през октомври. С това обаче изненадите не свършват – лимитирана част от тиража на “Ти” ще съдържа и бонус DVD, в което ще са събрани всички клипове на Нина Николина и специална интерактивна част.

Досега изпълнителката има издадени четири албума: “Нина Николина” (1996), “Слънчоглед” (1999), “С отворени очи” (2001) и “Три тайни” (2003). “Ти” е първият сингъл в кариерата й.
Сподели.