Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са най-добрата екранна двойка на всички времена и отново са заедно

Pinterest LinkedIn +

Слуховете, че Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са подновили връзката си, намират все повече и достоверно звучащи потвърждения, включително от водещи светски издания в САЩ като E!Online. Информацията все още не е потвърдена официално, което е и малко вероятно да се случи предвид изявлението на представител на Сомърхолдър, че не коментира личния живот на своя клиент.

Междувременно Добрев и Сомърхолдър спечелиха титлата "Най-добра екранна двойка на всички времена" от наскоро проведения Best TV Couple of All Time Tournament, организиран от E!Online.

Двамата актьори, изпълняващи ролите на Елена и Деймън в хитовия фентъзи сериал The Vampire Diaries, бяха една от 64-те емблематични екранни двойки, включени в надпреварата, наред с Рос и Рейчъл от Friends, Бъфи и Ейнджъл от Buffy Vampire Slayer, Кари и Тузара от Sex and the City и много други не по-малко популярни и обичани персонажи.

Заедно със звездите от The Vampire Diaries до финала достигнаха Леа Мичъл (Рейчъл) и покойният Кори Монтейт (Фин) от Glee, а разликата в гласовете, подадени за едните и за другите при избора на победител в турнира, е била едва 3%, разкриват от E!Online.

Добрев и Сомърхолдър отново ще се изправят срещу двойка от Glee, само че в лицето на Кърт и Блейн, в битката за People's Choice Awards 2014, след като получиха номинация в категорията "Химия на малкия екран". Останалите три номинирани двойки са Касъл и Бекет от Castle, Дерек и Мередит от Grey's Anatomy и Ема и Хук от Once Upon a Time.

Добрев за пореден път е номинирана и самостоятелно в категорията "Любима актриса от sci-fi/фентъзи сериал", а Сомърхолдър - в аналогичната категория за най-добър актьор. По повод номинацията му българката публикува съобщение в своя WhoSay профил, което можете да видите по-долу.

Какво ще се случи между Деймън и Елена в следващите епизоди на The Vampire Diaries и дали Добрев и Сомърхолдър ще се появят заедно като двойка на церемонията по връчването на People's Choice Awards 2014 предстои да стане ясно. Ето какво каза самата актриса на E!Online, научавайки за победата на Елена и Деймън в Best TV Couple of All Time Tournament:

"Човек никога не знае какво може да се случи, когато е започнал нова връзка, но наоколо се навърта и бивш приятел. Винаги в съзнанието остава една несигурност, един потиснат вътрешен глас, който може да проговори във всеки един момент, казвайки: "Хмм, чудя се…". В такава ситуация са Елена и Деймън. Той твърди, че е ОК с това, но същевременно не може да си наложи да забрави и да се прави, че не знае онова, което вече знае. Това чувство няма да изчезне никога и винаги ще създава известно напрежение във връзката им…"

Сподели.