Нина Добрев и Дерек Хю – новата супер двойка на Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че бяха заподозрени доста отдавна, но дълго и упорито отричаха, Нина Добрев и Дерек Хю действително са нещо повече от приятели. Българската звезда в Холивуд и братът на най-добрата ѝ приятелка Джулиан Хю са започнали връзка, която вече може да бъде определена като сериозна, информира E! News, позовавайки се на сигурни източници.

Кой е Дерек Хю?
Роденият на 17 май 1985 г. американски танцьор и хореограф е не по-малко известен в САЩ от своята сестра, след като участва в 11 сезона на шоуто Dancing with the Stars и, което е още по-впечатляващо, той е единственият четирикратен шампион в историята на формата (печели с Брук Бърк, Никол Шерцингер, Дженифър Грей и тазгодишната победителка Кели Пиклър).

Преди броени дни Хю спечели и първото си Emmy за постижения в хореографията (с Dancing with the Stars), което накара Нина Добрев да публикува в своя Instagram серия снимки, придружени с възторжени коментари, с които отхвърля всякакви съмнения, че двамата са двойка.

От средата на септември Добрев активно агитира своите фенове в Twitter да гласуват за Хю и неговата нова звездна партньорка в 17-тия сезон на Dancing with the Stars  – актрисата Амбър Райли, изпълняваща ролята на Мерседес Джоунс в хитовия сериал Glee.

Преди да започне връзка с Дерек Хю Добрев бе обвързана с колегата си от Vampire Diaries Иън Сомърхолдър, с когото запазиха добрите си отношения и когото поздрави отново чрез Instagram публикация за спечелената от него Visionaries Award.


Сподели.