Ники Илиев, Асен Блатечки или Митко Павлов поемат щафетата от Калин Врачански в "Стъклен дом"?!

Pinterest LinkedIn +

След като вече ви разкрихме част от неочакваните събития, които ще се разразят във втория сезон на хитовата сага "Стъклен дом", е време да помислим и кои ще са новите лица, които ще се появяват в нея.

Както наскоро стана ясно, в новите епизоди сюжетът ще се върти около непознат до момента герой, чиято личност ще дебютира в крими поредицата от есента.

При всички положения, персонажът ще бъде изпълнен от добре познато в родната общественост име и макар за момента екипът упорито да мълчи вече има трима "заподозряни". Това са Асен Блатечки, Ники Илиев от конкурентния по Нова телевизия сериал "Забранена любов" и дори телевизионният водещ Митко Павлов.


С Калин дотук, вече чакаме нова звезда на хоризонта...

Именно новият герой ще получи най-солидната доза внимание в сценария, завземайки тази чест от досегашната звезда - Камен Касабов (изпълняван от Калин Врачански).

На преден план ще е и легендата на родното кино - Стефан Данаилов, чийто герой Димитър Касабов ще се завърне от Лондон и ще "поеме отново нещата в свои ръце". Разбира се, това са само малка част от изненадите, които обещават сценаристите на "Стъклен дом", чийто втори сезон ще се върти в ефира на bTV всеки делничен ден от септември.

Сподели.