Никълъс Кейдж яхва мотора в преследване на Сатаната в Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Pinterest LinkedIn +

Нито впечатляващият каст на първия "Призрачен ездач" (Ghost Rider) в лицето на Никълъс Кейдж (Nicolas Cage), Ева Мендес (Eva Mendes) и Питър Фонда, нито фактът, че говорим за изключително популярен герой от вселената на Marvel, не успя да спаси адаптацията на Марк Стивън Джонсън от пълен провал през 2007 година.

По същата тази причина сега не крием изненадата си от предстоящите сериозни очаквания към продължението - Spirit of Vengeance, зад което този път застава не един, а цели двама режисьори - Марк Невелдин (Mark Neveldine) и Брайън Тейлър (Brian Taylor). 

Верен на мотото си през последните години да огрява с присъствие всяка една продукция, чийто сценарий що-годе му допадне ("Чиракът на магьосника", "Сезонът на вещиците" и особено Drive Angry), Ник Кейдж отново е на хоризонта в ролята на небезизвестния Джони Блейз.

Сикуелът, в който той ще има тежката задача да спре самия Дявол, преди последният да приеме човешки облик, бе промотиран преди дни на Comic-Con, откъдето (колкото и да е изненадващо) долетяха само суперлативи за филма, така че поне за момента няма да бързаме да го заклеймяваме.

Вместо това ще посочим, че горепосоченото режисьорско дуо се справи съвсем не лошо със заглавия като "Геймър" (Gamer) и "Огън в кръвта" (Crank), така че повод за оптимизъм действително има.

Призрачният ездач ще яхне мотоциклета за бърза обиколка по световните екрани в средата на февруари 2012 година, а дотогава ви предлагаме промо кадри, предоставени за разпространение в Empire Online.


Сподели.